Alphacredit is een product van de BNP Paribas Group dat zich toelegt op het verstrekken van kredieten voor de autosector, de banksector en de makelarij. Alphacredit beheert onder meer de kredietdossiers van autofabrikanten als Ducati, Renault, Fiat, Nissan, … en banken als Fintro, Hello Bank, Bank van de Post, … De kredietverstrekker streeft ernaar kredietoplossingen aan te bieden die zowel de klant als de economie ten goede komen. Om hiertoe te komen, wordt steeds gekeken naar de financiële situatie van de kredietnemer, de trends binnen zijn sector en de verwachte evolutie op zowel korte als lange termijn. Voor privépersonen en de distributiesector is er een apart product dat de naam Cetelem draagt.

Cetelem: de nieuwe Alphacredit voor particulieren

Wanneer u als particulier wilt lenen bij Alphacredit, kunt u terecht bij Cetelem. Met dit nieuwe product heeft de BNP Paribas group zijn voormalige aanbod opgesplitst in een product voor privépersonen en een product met een gerichte focus op bepaalde sectoren. Binnen beide nieuwe opsplitsingen zijn er verschillende soorten kredieten te verkrijgen, aangepast aan de doelgroep. Ook de voorwaarden, termijnen en tarieven zijn nu helemaal op maat van de aanvragers wat een enorme meerwaarde is. Informatie kan gevonden worden op de website of rechtstreeks bij een medewerker per telefoon, email of een afspraak. U kunt bij Cetelem zowel terecht voor hypothecaire kredieten, autoleningen, persoonlijke leningen, hergroepering van bestaande kredieten als renovatieleningen. Online kunt u alvast enkele simulaties uitproberen of uitzoeken welke tarieven en voorwaarden gehanteerd worden.

Een duidelijke en heldere aanpak

Met de herstructurering van Alphacredit is ook een nieuwe website in het leven geroepen. Voor particulieren en de distributiesector staat de gloednieuwe Cetelem site online die een helder en duidelijk beeld geeft van de verschillende mogelijkheden. Net zoals dat vroeger bij Alphacredit het geval was, biedt de site alles wat nodig is om zelf de nodige berekeningen te doen en uit te zoeken welke lening het beste bij uw verwachtingen en project past. Ook een aanvraag kan rechtstreeks via de website ingediend worden. Wilt u kijken wat deze vernieuwingen voor u betekenen? Vraag dan hier de nodige leen offertes op en vergelijk ze om tot een voor u optimale lening te komen.