Auxifina is een Belgische kredietverstrekker die steeds een oplossing op maat van zijn klanten tracht te bewerkstelligen. Met maar liefst zeven producten in zijn protfolio, staat Auxifina garant voor een lening die aangepast is aan haar doel. Afhankelijk van de termijnen, het ontleende bedrag en het type lening zal een ander jaarlijks kostenpercentage van toepassing zijn. Online biedt de kredietverstrekker de mogelijkheid om informatie op te zoeken, een simulatie van de gewenste lening te maken en een effectieve aanvraag in te dienen. Elke aanvraag wordt binnen een periode van 24 uur behandeld zodat de lening snel tot stand kan komen. Vanzelfsprekend is ook een afspraak met een specialist van de kredietverstrekker mogelijk wanneer bijkomende informatie noodzakelijk is of een formule op maat besproken moet worden.

Welke leningen biedt Auxifina aan?

Naast de klassieke persoonlijke lening, renovatielening, autolening en hypothecaire lening, kunt u bij Auxifina ook terecht voor een vakantielening, een huwelijkslening of een groepering van uw bestaande kredieten. Deze laatste producten worden niet door elke financiële instelling aangeboden wat een meerwaarde betekent voor de kredietverstrekker. Iedereen gaat graag eens op vakantie en ook het huwelijk blijft voor veel mensen belangrijk. Helaas zijn een mooie reis of een sjiek huwelijk niet goedkoop. Een lening kan u helpen om, ongeacht uw budget, een echt droomfeest te verwezenlijken. En die vakantie naar Afrika waar u altijd al naar verlangde, wordt plots realiteit. Heeft u reeds een aantal kredieten lopen en zoekt u naar een manier om uw maandlasten te verminderen, dan kan de groepering van kredieten soelaas bieden.

Hoe gaat u te werk bij Auxifina?

Eerst en vooral dient u het doel van uw lening te bepalen en het totaalbedrag. Aan de hand van deze informatie kunt u op de website van Auxifina een simulatie uitvoeren die u een inzicht geeft op de maandelijkse sommen en de totale kosten die bij uw lening komen kijken. De simulatietool is uiterst gebruiksvriendelijk en geeft u in enkele klikken een overzicht van uw mogelijkheden. Termijnen en bedragen kunnen snel en eenvoudig aangepast worden. Eens u de perfecte lening formule heeft gevonden, volstaat een klik om een aanvraag in te dienen. Bent u benieuwd naar uw eigen mogelijkheden op gebied van leningen, dan kunt u hier alvast enkele leen offertes aanvragen.