Wie op zoek is naar een bank waar men terecht kan met al zijn financiële zaken, is bij Beobank aan het juiste adres. Of u nu enkel een zichtrekening wilt openen of een spaarrekening, een kredietkaart nodig heeft of een lening, pensioensparen wilt starten of u in de wereld van de beleggingen storten, bij Beobank kan het allemaal. De bank heeft een enorm uitgebreid gamma aan verschillende financiële producten voor een zeer groot doelpubliek. Van de jonge starter tot de gepensioneerde die van zijn oude dag wil genieten, is iedereen welkom bij de bank voor persoonlijk advies en enkele producten op maat. Waar het kredieten betreft, zijn er enerzijds de klassieke leningen en anderzijds de kredietlijnen die al dan niet aan een kredietkaart verbonden zijn.

Talloze mogelijkheden op gebied van kredietkaarten bij Beobank

Beobank biedt haar klanten maar liefst 10 verschillende mogelijke kredietkaarten aan.  Alle kaarten bevatten een kredietlijn waarbij maandelijks een minimumbedrag betaald moet worden in functie van het geleende bedrag. De kredietlijn wordt bepaald aan de hand van uw inkomsten, uitgaven en financiële situatie. Daarnaast heeft elke kredietkaart zijn eigenheid. Zo zijn er kaarten die verbonden zijn aan een zaak zoals Neckermann, Q8 of Brico, kaarten die verbonden zijn aan een hobby zoals reizen en kaarten die verbonden zijn aan een profiel, zoals de studentenkaart. Elk type kaart geeft de eigenaar ervan een paar voordelen die specifiek gekozen zijn in functie van het profiel, de vrijetijdsbestedingen of de zaak die aan de kaart verbonden wordt. Zo zal iemand met een kredietkaart verbonden aan Q8 goedkoper tanken en iemand met een kaart verbonden aan Neckermann goedkoper reizen dankzij Beobank.

Een lening die bij u past

Naast de kredietkaarten, kunt u ook een klassieke lening afsluiten bij Beobank. Naast de autolening, het woonkrediet en een hergroepering van uw bestaande kredieten, vindt u er de lening op maat voor uw project alsmede de energielening. De jaarlijkse rente verschilt in functie van het doel van de lening, de termijn waarop u wenst terug te betalen en het ontleende bedrag. Online vindt u een simulatietool die u toelaat uit te rekenen hoeveel u kunt lenen, wat u maandelijkse betalingen bedragen zijn bij een bepaalde lening en welke kosten u maakt bij Beobank. Vraag nu leen offertes aan en kom te weten of een kredietlijn meer bij u past of een klassieke lening.