Of u nu een mastercard, geldreserve of prepaidcard nodig hebt, bij Buyway bent u aan het juiste adres. Deze kredietverstrekker heeft oplossingen voor iedereen die zijn financiële situatie wat comfortabeler wil maken of vaak online aankopen verricht. Er kan een kredietlijn aangevraagd worden tussen 1250 en 15000 euro bij BuyWay, al dan niet verbonden aan een creditcard. Kiest u voor een mastercard dan kunt u wereldwijd aankopen uitvoeren of geld opnemen. U betaalt maandelijks een som terug in functie van het opgenomen bedrag. De betaalde som wordt terug toegevoegd aan uw reserve en kunt u dus opnieuw gebruiken. Kiest u voor een geldreserve, dan hoort hier geen kaart bij en worden de maandelijkse betaling automatisch van uw rekening gehouden. De tarieven verschillen naargelang het product waarvoor u gekozen heeft.

Hoe werkt BuyWay?

Op de website vindt u alle informatie terug met betrekking tot de producten van BuyWay. Ook de voorwaarden, tarieven en een simulatietool worden aangeboden zodat u zelf aan de slag kunt gaan bij het berekenen van de kosten. Er wordt enkel een rente aangerekend op de bedragen die u effectief opneemt. Het openen van een dossier kost u helemaal niets. Daarnaast voorziet de kredietverstrekker een Homebanking applicatie die u toelaat uw geldreserve geheel zelf te beheren en die u volledige transparantie biedt. Zo weet u op elk moment van de maand hoeveel geld u heeft opgenomen en hoeveel geld u nog ter beschikking heeft.

Hoe vraagt u een geldreserve aan bij BuyWay?

Bent u geïnteresseerd in een creditcard of geldreserve van BuyWay, dan bestaat de mogelijkheid om dit volledig online aan te vragen. Eerst en vooral gaat u na welk bedrag u ter beschikking wilt hebben en welke formule bij u past. Via de simulatietool berekent u de maandelijkse bedragen die bij een bepaalde reserve horen. Daarna kunt u een aanvraag indienen door online de gevraagde informatie door te geven. Heeft u nog vragen of houdt u meer van een persoonlijke aanpak, dan kuntu ook telefonisch contact opnemen met een medewerker. Een mederwerker kan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing. Vraag nu leen offertes aan en boek binnenkort al uw reizen online met uw mastercard.