Cofidis is een kredietmaatschappij die zich kan beroepen op meer dan vijfentwintig jaar binnen de wereld van het consumentenkrediet. Met een gamma van maar liefst zeven producten biedt Cofidis alle gangbare oplossingen aan op gebied van leningen. Naast de klassieke lening alle doeleinden, autolening en renovatielening, kunt u bij Cofidis ook terecht voor kredietkaarten, een geldreserve of een hergroepering van uw bestaande kredieten. Online kan elk type lening uitgerekend worden aan de hand van een duidelijke en makkelijke simulatietool die een zicht geeft op de kosten en maandelijkse betalingen die bij een bepaald bedrag en een bepaalde termijn horen. Maar ook wie advies op maat wenst, kan bij de kredietmaatschappij terecht. Een afspraak met een adviseur is in een handomdraai gemaakt en geeft de mogelijkheid tot het inwinnen van informatie op maat.

Heldere informatie

Op de website van Cofidis vindt u een uitvoerige beschrijving bij ieder product dat aangeboden wordt. Er wordt steeds melding gemaakt van een minimum en maximumbedrag dat binnen een bepaalde oplossing geleend kan worden alsook de mogelijke termijnen. Daarnaast is steeds een simulatietool voorzien die de juiste rente toepast. Een eenvoudige schuifbalk laat toe met de tool te spelen tot u de lening vindt die aansluit bij uw inkomen en uw wensen. Ook de voordelen van het product worden overzichtelijk opgesomd. Bij een geldreserve bijvoorbeeld kan het geld binnen een periode van 48 uur beschikbaar zijn. Er worden geen vragen gesteld met betrekking tot de besteding van de som en alles kan online geregeld worden. Daarnaast verlopen de terugbetalingen op een flexibele manier en kan ieder bedrag dat terugbetaald wordt later weer opgenomen worden gezien het de reserve aanvult.

De kredietgids van Cofidis

Een ander handigheidje dat zich op de website van Cofidis bevindt, is de kredietgids. Deze informatieve gids bespreekt de verschillende soorten kredieten die de maatschappij aanbiedt, evenals de voorwaarden, voordelen en eventuele risico’s. De bedoeling is om mensen bewust te maken voor ze een lening afsluiten. Op deze manier verzekert de maatschappij zijn klanten ervan goed geïnformeerd te zijn voor ze zomaar met de kredietverstrekker in zee gaan. Wilt u weten of er een product is bij deze kredietmaatschappij dat aansluit bij uw wensen, dan kunt u hier alvast enkele offertes opvragen en vergelijken.