Créditvite is een Belgische kredietmaatschappij die intussen al meer dan 16 jaar ervaring achter de kiezen heeft. Doordat Créditvite onafhankelijk werkt, kan zij haar klanten maatwerk aanbieden en steeds streven naar een oplossing op maat. U kunt bij de kredietverstrekker terecht voor een waaier aan kredietoplossingen zoals een autolening, hypothecaire lening of lening voor alle doeleinden. Binnen deze types leningen zijn diverse subgroepen opgenomen die ieder hun eigen voorwaarden en tarief kennen. Zo is er een aparte leenformule voor de nieuwe of de tweedehandswagen, voor feesten, vakanties, renovaties, enzovoort. Daarnaast richt de kredietmaatschappij zich ook op de kleine ondernemer die een lening wenst af te sluiten om zijn bedrijf van start te krijgen, doorheen de eerste groeipijnen te helpen of uit te breiden.

Hoeveel kan ik lenen bij Créditvite?

Omdat de meeste mensen geen idee hebben welk bedrag realistisch is wanneer zij een lening gaan aanvragen, heeft Créditvite een tool op zijn website geplaatst waarmee dit in een handomdraai berekend kan worden. U vult informatie in met betrekking tot uw inkomsten zoals uw loon en dat van een eventuele partner, kindergeld, mogelijke huurinkomsten en dergelijke meer en informatie met betrekking tot uw uitgaven zoals andere leningen, huurgelden, hypotheken enzovoort. Daarna volstaat het om op de knop bereken te klikken en krijgt u een duidelijk beeld van uw mogelijkheden. Dit is vooral handig wanneer u bijvoorbeeld geld wilt lenen voor een huwelijk en graag een idee krijgt van de grootorde waarin u een feest kunt organiseren.

Snelheid en deskundigheid bij Créditvite

Twee belangrijke pijlers waarop Créditvite steunt, zijn snelheid en deskundigheid. Bij een eenduidige aanvraag krijgt u vaak na een dag al antwoord van de kredietmaatschappij. Het geld staat dan binnen de week op uw rekening, op voorwaarde dat u zelf alle documenten, die nodig zijn voor het in orde maken van uw lening, naar de maatschappij doorstuurt. Heeft u een specifieke vraag of wilt u eerst wat meer uitleg over de leningen, dan kunt u altijd terecht bij een medewerker die u graag van gepersonaliseerd advies voorziet. U kunt mailen, bellen, een afspraak maken of u kunt via de website aangeven dat u graag gebeld wilt worden. Hier vraagt u met enkele clicks leen offertes op die u een beter beeld geven van de mogelijkheden die u heeft.