Wanneer u op zoek bent naar een flitslening of minilening is Ferratum de partner bij uitstek. Dit Finse bedrijf is marktleider in België waar het de kleine, snelle leningen betreft dankzij een helder en eenvoudig aanbod. De flitsleningen die Ferratum aanbiedt variëren tussen 50 en 500 euro en dienen terugbetaald te worden op een termijn van 15 tot 30 dagen. Bij een eerste aanvraag is er een beperking tot 200 euro. Het bedrijf verstrekt enkel leningen aan particulieren en richt zich op mensen met onverwachte kosten of een zeer tijdelijk financieel tekort. Gezien de bedragen erg laag liggen, kennen zij ook leningen toe aan mensen die op de zogenaamde zwarte lijst van de nationale bank van België staan. Dit is vrij uniek in België, aangezien de meeste kredietverstrekkers dit niet doen of enkel in geval u eigenaar bent van een woning.

Hoeveel kost een flitslening van Ferratum?

Tot een bedrag van 100 euro krijgt u 15 dagen de tijd om uw terugbetaling te verrichten en betaalt u slechts 2 euro kosten op de lening. Wel wordt u gevraagd een garantie te geven in de vorm van een persoon die borg voor u staat. Heeft u niemand die u hierbij kan helpen, dan kunt u een garantie kopen. Bij een bedrag van 50 euro kost een garantie 8 euro, bij een bedrag van 100 euro betaalt u er 18 euro voor. Wilt u een bedrag tussen 150 en 500 lenen, dan krijgt u 30 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen en kost de lening u vier euro. Ook de garantie wordt in dit geval duurder tenzij u natuurlijk zelf iemand kent die dit voor u wilt doen. Voor u de lening afsluit, krijgt u een duidelijk overzicht waarin al uw kosten netjes in kaart gebracht worden. U weet perfect waar u aan toe bent en wat Ferratum van u verwacht.

De online aanvraagtool van Ferratum

Online kunt u de nodige informatie doorgeven aan Ferratum om uw aanvraag voor een flitslening in orde te brengen. De uitgebreide vragenlijst dient u enkel een eerste keer in te vullen. Eens uw dossier aanvaard is, kunt u op regelmatige basis lenen zonder de hele procedure te herhalen. Vraag hier alvast een offerte aan, zodat u altijd gebruik kunt maken van de flitslening wanneer het nodig mocht blijken.