De Belgische makelaar Krediet Assistance heeft drie producten opgenomen in haar portfolio onder de noemers Leen & leef, leen & woon en leen & rijd. Zoals de namen al duidelijk maken, gaat het om een lening alle doeleinden, een hypothecaire lening en een autolening. Daarnaast is het ook mogelijk om bestaande kredieten te bundelen binnen een van de voorgenoemde producten zodat uw maandelijkse lasten verminderen. Krediet Assistance is al vele jaren actief op de Belgische markt en verzekert zijn klanten hierdoor van een doorgedreven expertise en advies bij het zoeken naar de juiste oplossing. Online vindt u alles wat nodig is op gebied van informatie, simulaties en mogelijkheden tot het indienen van een aanvraag. Wie liever persoonlijk te werk gaat bij het afsluiten van een lening, kan een afspraak maken met een van de werknemers van de kredietmakelaar.

De verschillende types autolening

Waar het autoleningen betreft, werkt Krediet Assistance met drie verschillende formules. Een eerste formule betreft de lening voor een nieuwe wagen. Op de website kan een simulatie gemaakt worden waarbij u eerst aangeeft dat u een nieuwe auto wilt kopen en dan een berekening krijgt waarbij u het jaarlijkse kostenpercentage kunt aanpassen. Een tweede formule betreft de tweedehandswagen die ouder is dan twee jaar, maar jonger dan drie jaar. Dit soort jonge tweedehandswagens krijgen een apart tarief toegekend bij Krediet Assistance waardoor er aan een voordelige prijs geleend kan worden. De derde formule betreft een lening voor tweedehandswagens die ouder zijn dan drie jaar. De kosten liggen hier wat hoger dan bij de eerste twee formules. Twijfel u tussen een nieuwe of tweedehandswagen, dan loont het om eerst een simulatie uit te voeren. Het verschil in jaarlijks kostenpercentage zou er weleens toe kunnen leiden dat de nieuwe wagen toch een betere aankoop is.

Start uwkredietaanvraag

Weet u welke lening u wenst af te sluiten, dan kunt u deze bij Krediet Assistance eenvoudig aanvragen door op de website enkele stappen te doorlopen. Hiervoor dient u informatie bij de hand te hebben over uw identiteit, uw financiële situatie en uw beroepssituatie. Wanneer u alle gevraagde gegevens heeft ingevuld, kunt u de aanvraag online doorsturen. Krediet Assistance streeft ernaar om iedere aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Start vandaag nog met het vragen van enkele leen offertes en maak uw dromen waar.