Van een persoonlijke lening tot een woonkrediet of een hergroepering van uw kredieten heeft Kredietpartner alles in huis om uw projecten financieel te kunnen verwezenlijken. Met maar liefst 10 verschillende producten weet u met zekerheid dat u altijd een oplossing krijgt die op maat van uw verwachtingen en wensen is. De tarieven zijn steeds in functie van het type lening bepaald zodat ze competitief zijn en aantrekkelijk.  Kredietpartner streeft ernaar zijn klanten gedurende het proces van de hele aanvraag tot een lening bij te staan, te informeren en te begeleiden. Zo eindigt u als kant met het juiste product en is de kredietverstrekker verzekerd van een vlotte terugbetaling. Dit kan zowel online, telefonisch als via een persoonlijke afspraak gebeuren.

Snel en correct een lening toekennen

Heel wat mensen gaan pas op zoek naar een lening wanneer de nood het hoogst is. Dit kan zijn wanneer er onverwachte rekeningen in de bus zijn gevallen, maar evengoed wanneer ze de reis of wagen van hun dromen hebben gevonden. Er is in ieder geval sprake van een dringend karakter, want een wagen die niet snel gekocht wordt, is morgen misschien aan iemand anders verkocht en rekeningen die blijven liggen genereren kosten. Een snelle beslissing van Kredietpartner is een absolute noodzaak voor deze klanten. Kredietpartner is zich hier terdege bewust van en tracht alle dossier zo snel mogelijk te behandelen. Wanneer zowel de aanvraag als het doorsturen van de informatie vlot verlopen, kan het gevraagde bedrag na één dag al beschikbaar zijn.

Toegankelijke en informatieve website

Online verzorgt Kredietpartner de nodige informatie over de missie en visie van het bedrijf, lenen in het algemeen, de eigen producten en de procedure die gevolgd moet worden om een lening aan te vragen. Daarnaast zijn er tools voorzien waarmee een simulatie gemaakt kan worden en indien gewenst een aanvraag doorgestuurd kan worden. De site is uiterst transparant en helpt u als klant om het juiste product te vinden en uw mogelijkheden in kaart te brengen. De simulatietool kan intuïtief gebruikt worden en aangepast tot u een lening heeft die helemaal bij uw wensen en budget past. Vraag nu offertes aan en ontdek wat Kredietpartner voor u kan betekenen.