Leemans kredieten is een onafhankelijke kredietmakelaar die sinds 1985 actief is op de Belgische markt. Naast negen verschillende soorten leningen, biedt de makelaar ook verzekeringen en kredietkaarten aan. Er kan zowel online, per telefoon, fax, post of op kantoor een aanvraag gedaan worden. Leemans krediet biedt alle klassieke formules aan zoals een autolening, hypothecaire of persoonlijke lening, maar heeft daarnaast ook nog andere producten zoals een huwelijkslening, een vakantielening, een feestlening of een light lening. Dit uitgebreide gamma aan mogelijkheden zorgt ervoor dat u altijd een oplossing vindt die perfect bij uw wensen en verwachtingen aansluit. Voor elk plan is een aangepaste rente voorzien die varieert in functie van het bedrag van de lening en de termijn waarop u wenst terug te betalen. Daarnaast is voor ieder type lening een minimum en maximum bedrag vastgelegd.

Een website vol informatie

Online vindt u heel wat informatie over de verschillende leningen of plannen die Leemans kredieten aanbiedt. Voor elk van de negen plannen wordt uitgebreid omschreven wat het doel van de lening is, wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen, welke de minimum en maximum bedragen zijn en op welk jaarlijks kostenpercentage u moet rekenen. Ook bestaat de mogelijkheid om een simulatie uit te voeren dankzij een eenvoudige tool. Zo krijgt u een beeld van de som die u kunt lenen, de maandelijkse betalingen, de totale som die terugbetaald moet worden en de kosten die hiervoor in rekening gebracht worden. Aanpassingen kunnen snel gemaakt worden wanneer u bijvoorbeeld de termijn wilt aanpassen of het totaalbedrag. Eens u bij Leemans kredieten een oplossing op maat heeft gevonden, kunt u de aanvraag online uitvoeren.

Maak gebruik van de lening wijzer van Leemans krediet

Soms weet u dat u een lening nodig hebt, maar is het u niet helemaal duidelijk welk type lening u het beste kunt kiezen, hoe u te werk moet gaan of wat er allemaal bij komt kijken. De lening wijzer van Leemans krediet geeft een antwoord op alle vragen die u mogelijk kunt hebben omtrent leningen. Uw rechten en plichten komen aan bod, alsook de meest gestelde vragen. Zit u boordevol plannen waarvoor u een lening wilt aanvragen, aarzel dan niet en vraag hier enkele leen offertes aan om uw opties in kaart te brengen.