Lenen.be is een onafhankelijke speler binnen de financiële markt die u toelaat om diverse kredietmaatschappijen en verzekeringen met elkaar te vergelijken alvorens ergens een lening of verzekering af te sluiten. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, beschikt lenen.be over meerdere kantoren in België waar u terecht kunt voor een persoonlijke afspraak. Maar ook online is een vergelijking natuurlijk perfect mogelijk. Eerst en vooral worden uw wensen in kaart gebracht. Hoeveel wilt u lenen, voor welk doel, hoeveel kunt u maximaal terugbetalen per maand, welke service wenst u ? Aan de hand van al deze vragen kunt u dan vervolgens een online simulatie maken van de lening die het beste bij uw situatie past. Doordat lenen.be met meerdere partners werkt, hoeft u niet zelf tientallen sites af te surfen. U krijgt met een aanvraag meerdere offertes te zien en kunt dadelijk aan het vergelijken gaan.

Garantie op de goedkoopste lening

Het grootste voordeel van deze onafhankelijke onderneming is wellicht dat u met weinig moeite toch zeker bent van een goedkope lening. Lenen.be geeft u een overzicht van alle formules die haar partners aanbieden in het kader van uw vraag. U ziet in een handig overzicht welke termijnen er allemaal mogelijk zijn bij de verschillende financiële instellingen en welke kosten zij hiervoor in kaart brengen. De goedkoopste vinden is op die manier snel gebeurd. De rentes die toegepast worden in de simulatietool zijn altijd de meest recente zodat u verzekerd bent van een correcte weergave van de feiten. En wanneer u een lening vindt die bij u past, kan ook de aanvraagprocedure online gestart worden.

Informatie bij lenen.be

Ten slotte kunt u bij lenen.be ook terecht voor algemene informatie omtrent leningen of kredietverstrekkers. Online is er heel wat beschikbaar, maar voor specifieke vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen of maakt u een afspraak. De medewerkers van deze onderneming trachten u dan bij te staan met advies op maat. Gezien de onderneming zelf geen leningen verstrekt, bent u er zeker van dat u neutraal, correct en onpartijdig advies zult krijgen zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Om te weten wat deze speler voor u kan betekenen, vraagt u hier alvast enkele leen offertes op van verschillende kredietverstrekkers.