Het Vlaams Krediethuis is een kredietverstrekker met een ruim aanbod aan mogelijke leningen in functie van hun doeleinde. Met maar liefst 13 verschillende producten is de kans groot dat u bij het Vlaams Krediethuis een oplossing vindt die perfect aansluit bij uw vraag. De voorwaarden lopen gelijk aan die bij andere financiële instellingen, maar ook wie genoteerd staat bij de nationale bank kan een lening aanvragen bij deze kredietverstrekker. Hier gelden echter wel enkele duidelijke regels waaraan u dient te voldoen. Zo dient u een eigen woonhuis te bezitten, inzicht te hebben verkregen in uw financiële situatie en een verbetering ervan te kunnen aantonen. Daarnaast bestaat er de optie om leningen te bundelen zodat de maandelijkse lasten lichter worden. Ideaal wanneer u door omstandigheden enkele kredieten hebt opgestapeld en het bos door de bomen niet meer ziet.

Online informatie zoeken

Heeft u interesse in een van de producten van het Vlaams Krediethuis, dan kunt u online alvast wat informatie vinden. Naast een omschrijving van de producten en de voorwaarden, krijgt u ook de mogelijkheid om een effectieve aanvraag in te dienen en de contactgegevens van de medewerkers. Zij zijn telefonisch bereikbaar wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar een oplossing op maat. De tarieven die het Vlaams Krediethuis hanteert zijn vrij lag zodat u verzekerd bent van een voordelige lening. Gezien ze afhankelijk zijn van het product waar u voor kiest, de termijn waarop u wenst te betalen en het totaalbedrag dat u wilt lenen, dient u een berekening te maken met alle relevante gegevens om te weten hoeveel de door uw gekozen lening zal kosten.

Een oplossing op maat bij het Vlaams krediethuis

Het Vlaams Krediethuis staat als kredietbemiddelaar garant voor maatwerk. Dit wil zeggen dat bij elke lening aanvraag wordt gekeken naar de aanvrager en diens financiële situatie, alsook naar het doel van de lening. Er wordt getracht om steeds een oplossing aan te bieden die goedkoop is en aansluit bij de verwachtingen van de aanvrager. Hiermee zorgt het Vlaams Krediethuis ervoor dat u niet enkel het meest optimale krediet aangeboden krijgt, maar dat u ook in de mogelijkheid bent om uw betalingen vlot uit te voeren. Om een beeld te krijgen van de producten en dienstverlening van deze kredietbemiddelaar kunt u hier alvast een offerte aanvragen.